Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oktatás

 

A Fehér Patkó Lovasudvar a környéken az egyetlen 2db fedett és 3db kinti (2db homokos és 1db füves) lovaglópályával rendelkező lovasoktatás főprofilú lovarda. Célunk, hogy a hozzánk érkező gyerekek és felnőttek megszeressék a lovaglást és hosszú távon beépüljön a mindennapjaikba, mint szabadidős tevékenység. Ezért játékos alapozó időszakkal kezdünk, ahol az elsődleges szempont a lovakhoz való kötődés kialakítása, rengeteg játékkal és fejlesztő eszközzel. Ennek eredményeként egy 8-10 éves gyerek, már annyira elszánt és motivált, hogy komolyabb kihívásokat is teljesíteni tudjon, és képes legyen egy 300-600 kg-os állatra befolyást gyakorolni.

Ha még soha nem ültél lovon, akkor itt az ideje kipróbálni. Ha már eddig is lovagoltál, nálunk megtalálod azt a családias hangulatot, baráti társaságot, ahol érdemes folytatni. Minden korosztály számára a megfelelő méretű és szintű lovat és oktatási módszert biztosítjuk.

3 éves kortól ajánlunk előkészítő foglalkozásokat pónilovakon: póniséták Lovasudvarunk egész területén zajlanak, mint egy “mini kirándulás”, mozgásfejlesztő gimnasztikai gyakorlatokkal, logikai és kézügyességet fejlesztő lovas játékokkal egybekötve.
6 éves kortól és felnőtteknek egyaránt biztosítunk futószáras oktatást (30perc), osztály (60perc) és tereplovaglást magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező oktatókkal, terepvezetőkkel. Versenyálmok valóra váltására is van lehetőség, egyesületünkbe való leigazolássa, versenyzői szintű felkészítéssel, edzőtáboroztatással, lóbérlési lehetőséggel, vagy akár saját lóval. 

Még több részletért látogass el hozzánk, találkozz személyesen oktatóinkkal, edzőinkkel,  ismerkedj meg iskolalovainkkal, és előzetes időpontegyeztetés után már kezdhetünk is!